Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
Autopromocja
Zobacz
Reklama
Zobacz
Reklama
Zobacz

W południe rozpoczęło się szukanie skarbów na plaży w Świnoujściu. Fot. Paweł Płocharski [Radio Szczecin]
W południe rozpoczęło się szukanie skarbów na plaży w Świnoujściu. Fot. Paweł Płocharski [Radio Szczecin]
W audycji Studio Bałtyk gościliśmy m.in. Bogusława Michałowskeigo, szefa kuchni hotelu Interferie, który zdradził nam, co zrobić, by przygotować fantastyczny żurek na wielkanocny stół. Fot. Paweł Płocharski [Radio Szczecin]
W audycji Studio Bałtyk gościliśmy m.in. Bogusława Michałowskeigo, szefa kuchni hotelu Interferie, który zdradził nam, co zrobić, by przygotować fantastyczny żurek na wielkanocny stół. Fot. Paweł Płocharski [Radio Szczecin]
Radio Szczecin nadaje w sobotę od rana ze Świnoujścia. Tam na słonecznej plaży można spotkać naszą poranną ekipę Studia Bałtyk. Fot. Paweł Płocharski [Radio Szczecin]
Radio Szczecin nadaje w sobotę od rana ze Świnoujścia. Tam na słonecznej plaży można spotkać naszą poranną ekipę Studia Bałtyk. Fot. Paweł Płocharski [Radio Szczecin]
Radio Szczecin nadaje w sobotę od rana ze Świnoujścia. Tam na słonecznej plaży można spotkać naszą poranną ekipę Studia Bałtyk.
W południe rozpoczęła się nasza świąteczna zabawa - wykopywanie z piasku wielkanocnych prezentów. Wśród nich była wycieczka do Kopenhagi, którą wygrał Paweł z Wrocławia, a także weekend dla dwojga w ekskluzywnym hotelu, vouchery na zabiegi kosmetyczne i wiele innych nagród.

W czasie zabawy z Radiem Szczecin na plaży w Świnoujściu w ramach akcji "Wyspy Wielkanocne" było też wiele innych atrakcji.

Na rowerową wyprawę w rejon Świnoujścia zapraszał w Studiu Bałtyk Michał Barkas. - Dziś jest północno-wschodni dość chłody wiatr, ale jest malowniczo, bo tworzą się fale - mówi Barkas.

Bezpośrednie relacje ze Świnoujścia na antenie Radia Szczecin.
W południe rozpoczęło się szukanie skarbów na plaży w Świnoujściu.
Na rowerową wyprawę w rejon Świnoujścia zapraszał w Studiu Bałtyk Michał Barkas.
W audycji Studio Bałtyk gościliśmy m.in. Bogusława Michałowskeigo, szefa kuchni hotelu Interferie, który zdradził nam, co zrobić, by przygotować fantastyczny żurek na wielkanocny stół.
Na plaży w Świnoujsciu są nasi reporterzy, którzy kilka minut temu rozdali główne nagrody. Relacja w Wiadomościach o 14.
Realizacja: Paweł Płocharski [Radio Szczecin]

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Reklama
Zobacz
Autopromocja
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty