Tunezyjskie warsztaty kulinarne organizuje w niedzielę Salon Oliwy w Szczecinie. To jedyne miejsce w mieście, gdzie sprzedaje się tylko oliwę, także tę rarytasową z Tunezji.
Oliwa z oliwek z Tunezji jest rzadko spotykana w Europie. - To dlatego że koszty jej sprowadzania są niebagatelne - tłumaczy Robert Oertzen ze szczecińskiego salonu.
Tunezyjskie warsztaty kulinarne mają przybliżyć mieszkańcom kuchnię i produkty, które pochodzą z tego kraju. Podczas zajęć będzie można podpatrzeć oraz nauczyć się, jak robi się różnego rodzaju sałatki, surówki czy przekąski.
Warsztaty w salonie przy ul. 5 Lipca rozpoczną się o 12. Wstęp jest bezpłatny.
Tunezyjskie warsztaty kulinarne mają przybliżyć mieszkańcom kuchnię i produkty, które pochodzą z tego kraju. Podczas zajęć będzie można podpatrzeć oraz nauczyć się, jak robi się różnego rodzaju sałatki, surówki czy przekąski.
Warsztaty w salonie przy ul. 5 Lipca rozpoczną się o 12. Wstęp jest bezpłatny.