Indyjska kuchnia oparta na aromatycznych przyprawach bez grama mięsa. W "Kulinarnym Atelier" Leszka Wodnickiego zakończyły się weekendowe warsztaty z Tapinderem Sharma - indyjskim restauratorem.
Kucharz jest znany między innymi z programu Telewizji Polskiej "Pytanie na Śniadanie". Na stole pojawiły się bakłażany i cukinie, które adepci gotowania przyprawili między innymi curry, kolendrą czy kurkumą.
- Jestem prywatnie dla dzieci, dla rodziny, hobbystycznie - przyznaje kobieta. - Potrzeba inspiracji i edukacji. Bardzo często byłam u Leszka Wodnickiego i zawsze jestem bardzo zadowolona.
- Dziś mamy około 15 przypraw od północy do południa Indii - mówi Tapinder Sharma, szef kuchni z Indii.
- Prowadzi restaurację - mówi Leszek Wodnicki z "Kulinarnego Atelier". - Jeździ po całej Polsce i propaguje kulturę i kuchnię indyjską. Po raz kolejny gościmy Tapiego w Szczecinie.
W warsztatach w "Kulinarnym Atelier" wzięło udział kilkunastu kucharzy-amatorów. To kolejne zajęcia z kucharzami z całego świata - wcześniej gościem Leszka Wodnickiego był Kurt Scheller.
- Jestem prywatnie dla dzieci, dla rodziny, hobbystycznie - przyznaje kobieta. - Potrzeba inspiracji i edukacji. Bardzo często byłam u Leszka Wodnickiego i zawsze jestem bardzo zadowolona.
- Dziś mamy około 15 przypraw od północy do południa Indii - mówi Tapinder Sharma, szef kuchni z Indii.
- Prowadzi restaurację - mówi Leszek Wodnicki z "Kulinarnego Atelier". - Jeździ po całej Polsce i propaguje kulturę i kuchnię indyjską. Po raz kolejny gościmy Tapiego w Szczecinie.
W warsztatach w "Kulinarnym Atelier" wzięło udział kilkunastu kucharzy-amatorów. To kolejne zajęcia z kucharzami z całego świata - wcześniej gościem Leszka Wodnickiego był Kurt Scheller.