Radio SzczecinRadio Szczecin » Region

Realizacja: Wojciech Ochrymiuk [Radio Szczecin]
Kuchnia wegańska z ciekawą historią w tle. Sobotni „Przepis na sobotę” z restauracji „U Freuda”.
Menu to autorskie przepisy dwóch szczecinianek, które stworzyły to miejsce łącząc dwie swoje pasje - gotowanie i psychologię. Posłuchajcie jak powstaje „Makaron udon z tofu, warzywami i boczniakiem”.

Przepis na sobotę w "Aktywnej Sobocie" Radia Szczecin, jak zawsze o godzinie 12.40.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

12345

Archiwum informacji

poniedziałek26wtorek27środa28czwartek29piątek30sobota01niedziela02poniedziałek03wtorek04środa05czwartek06piątek07sobota08niedziela09poniedziałek10wtorek11środa12czwartek13piątek14sobota15niedziela16poniedziałek17wtorek18środa19czwartek20piątek21sobota22niedziela23poniedziałek24wtorek25środa26czwartek27piątek28sobota29niedziela30poniedziałek31wtorek01środa02czwartek03piątek04sobota05niedziela06

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty