Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
Realizacja Maciej Papke [Radio Szczecin]Jajko po szkocku - PRZEPIS DO POBRANIA
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Jak Wielkanoc to jaja. Jeśli macie w domu jajka i białą kiełbasę, bez problemu przygotujecie potrawę, którą dziś poleca Leszek Wodnicki. Jaja po szkocku z polskim akcentem.

W załączeniu przepis do pobrania.
 

Zobacz także

2020-08-07, godz. 18:19 Polenta z parmezanem i kurkami (WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ) Po przerwie wraca Aktywna Sobota "Kulinarne Atelier". Premierowe danie Leszka Wodnickiego jest proste i smaczne! Tylko sześć składników, a efekt? Sami zobaczcie… » więcej 2020-02-14, godz. 12:23 Kulinarne Atelier na Walentynki (TOP TRZY PRZEPISY) Przez żołądek do serca? Jak najbardziej! Podpowiadamy, co przygotować na romantyczny posiłek we dwoje i przypominamy trzy wybrane przepisy Leszka Wodnickiego… » więcej 2020-01-29, godz. 14:56 Sałatka z komosy ryżowej z fasolą (WIDEO i ZDJĘCIA) Stuprocentowo roślinne, lekkie i zdrowe danie. Dziś Leszek Wodnicki proponuje sałatkę z komosy ryżowej. Danie pełne smaku i jednocześnie bardzo łatwe do… » więcej 2020-01-29, godz. 13:29 Bulion grzybowo-pomidorowy z ziołowymi gnocchi z batatówi [WIDEO, ZDUŻO ZDJĘĆ] Tego bulionu po prostu trzeba spróbować! Jego smak jest zaskakujący i wyjątkowy. Ziołowe gnocchi z batatów uzupełniają potrawę i tworzą piękną i smaczną… » więcej 2020-01-11, godz. 15:53 Karmelizowana polędwica z dorsza z grzybami [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] To zdrowa i szybka przekąska idealna na towarzyskie spotkanie. Tym razem Leszek Wodnicki podaje przepis na karmelizowaną polędwicę z dorsza z grzybami shimeji… » więcej 2020-01-11, godz. 15:08 Przegrzebki na puree z groszku [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] To danie robi się w 10 minut! Wykwintne, a jednocześnie bardzo proste. Leszek Wodnicki zdradza triki szefów kuchni i uczy, jak podać efektownie przegrzebki… » więcej 2020-01-09, godz. 19:21 Śledź z sałatką jabłkowo-cebulową [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Śledź z sałatką jabłkowo-cebulową, puree z buraka, creme fraiche i olejem koperkowym to karnawałowa propozycja Leszka Wodnickiego. To co może zaskoczyć… » więcej 2019-11-14, godz. 21:20 Zupa krem z dyni z pomarańczą i imbirem [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Zupa krem z dyni? Pewnie wielu powie, że nuda i nic nowego. Nie w Kulinarnym Atelier Leszka Wodnickiego! Dodatek pomarańczy sprawia, że w garnku dzieje się… » więcej 2019-11-15, godz. 19:12 TOM Kha KUNG – tajska zupa kokosowa z galangalem, krewetkami i kolendrą [ZDJĘCIA] Tajska zupa kokosowa w mistrzowskim wydaniu - specjalnie dla "Aktywnej Soboty" przepis zdradza Michał Kowalski, szef kuchni WHY THAI Food&Wine Poznań. Szczecinianie… » więcej 2019-11-08, godz. 13:35 Gęsie pipki z grzybowymi arancini z kaszy [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Jedliście kiedyś gęsie pipki? Dziś wyjątkowy przepis od Leszka Wodnickiego z Kulinarnego Atelier - gęsie pipki, czyli żołądki, podane z grzybowymi arancini… » więcej
12345