Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
Realizacja Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Tego jeszcze nie było - specjalnie dla Was przepis od samego Kurta Schellera. W nowym kulinarnym filmie pokazujemy, jak wyglądały warsztaty u Leszka Wodnickiego i podajemy przepis na wyśmienite danie, czyli stek Strindberg z zieloną fasolką (szczegółowy przepis na końcu filmu).

Zobacz także

2020-01-11, godz. 15:08 Przegrzebki na puree z groszku [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] To danie robi się w 10 minut! Wykwintne, a jednocześnie bardzo proste. Leszek Wodnicki zdradza triki szefów kuchni i uczy, jak podać efektownie przegrzebki… » więcej 2020-01-09, godz. 19:21 Śledź z sałatką jabłkowo-cebulową [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Śledź z sałatką jabłkowo-cebulową, puree z buraka, creme fraiche i olejem koperkowym to karnawałowa propozycja Leszka Wodnickiego. To co może zaskoczyć… » więcej 2019-11-14, godz. 21:20 Zupa krem z dyni z pomarańczą i imbirem [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Zupa krem z dyni? Pewnie wielu powie, że nuda i nic nowego. Nie w Kulinarnym Atelier Leszka Wodnickiego! Dodatek pomarańczy sprawia, że w garnku dzieje się… » więcej 2019-11-15, godz. 19:12 TOM Kha KUNG – tajska zupa kokosowa z galangalem, krewetkami i kolendrą [ZDJĘCIA] Tajska zupa kokosowa w mistrzowskim wydaniu - specjalnie dla "Aktywnej Soboty" przepis zdradza Michał Kowalski, szef kuchni WHY THAI Food&Wine Poznań. Szczecinianie… » więcej 2019-11-08, godz. 13:35 Gęsie pipki z grzybowymi arancini z kaszy [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Jedliście kiedyś gęsie pipki? Dziś wyjątkowy przepis od Leszka Wodnickiego z Kulinarnego Atelier - gęsie pipki, czyli żołądki, podane z grzybowymi arancini… » więcej 2019-10-17, godz. 10:24 Rustykalna grzanka z grzybami leśnymi [DUŻO ZDJĘĆ i FILM] Kanapka z grzybami i burakiem? Jak najbardziej! Oto nowy przepis Leszka Wodnickiego z Kulinarnego Atelier - rustykalna grzanka z grzybami leśnymi, burakami, jabłkami… » więcej 2019-10-17, godz. 10:08 Krem z soczewicy z grzybami [DUŻO ZDJĘĆ I FILM] Zupa krem z żółtej soczewicy z grzybami, serem kozim, pestkami granatu i olejem pietruszkowym. Brzmi dobrze? A smakuje doskonale! Jeśli brakuje Wam pomysłu… » więcej 2019-10-01, godz. 10:52 Pokazówka Leszka i Michała, czyli kolacja z tego co ziemia dała... W "Aktywnej Sobocie" naszymi gośćmi byli Leszek Wodnicki oraz Michał Szczepański, szef kuchni Herbarium Hotel & Spa. Rozmawialiśmy o kuchni regionalnej, sezonowej… » więcej 2019-07-10, godz. 13:51 Pancakes z syropem klonowym i borówkami [DUŻO ZDJĘĆ] Pancakes z syropem klonowym i borówkami... Po prostu przepyszne! I dziecinnie proste. Dosłownie, bo tym razem Kulinarne Atelier opanowali najmłodsi kucharze… » więcej 2019-06-18, godz. 20:01 Grillowana polenta z pomidorkami i sadzonym jajkiem[WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dziś serwujemy… kaszkę. Ale za to w jakim wydaniu! W najnowszym filmie Leszek Wodnicki pokazuje, jak zrobić polentę. I dodaje do niej pomidorki, orzechy… » więcej
12345