Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
 

Zobacz także

2020-09-16, godz. 18:04 Ciasto dyniowe z makiem, migdałami i konfiturą z rokitnika [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] To ciasto to nasz jesienny hit! Sezonowe, pachnące, wilgotne i syte. W sam raz na długie popołudnia do kawy czy herbaty. Oto ciasto dyniowe z makiem, migdałami… » więcej 2020-09-09, godz. 17:19 Dorsz pieczony w liściach chrzanu z maślanką, solirodem i olejem koperkowym [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Nowy przepis od Leszka Wodnickiego to iście królewskie podsumowanie naszych wakacyjnych spotkań z rybą. To danie, które zachwyca wyglądem i smakiem. I warto… » więcej 2020-08-19, godz. 19:43 Wegańska tarta z owocami leśnymi [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Takie słodycze można jeść bez żadnych wyrzutów sumienia! Sezonowe owoce, orzechy, daktyle - to główne składniki tarty, którą dziś proponuje Leszek… » więcej 2020-08-07, godz. 18:19 Polenta z parmezanem i kurkami (WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ) Po przerwie wraca Aktywna Sobota "Kulinarne Atelier". Premierowe danie Leszka Wodnickiego jest proste i smaczne! Tylko sześć składników, a efekt? Sami zobaczcie… » więcej 2020-02-14, godz. 12:23 Kulinarne Atelier na Walentynki (TOP TRZY PRZEPISY) Przez żołądek do serca? Jak najbardziej! Podpowiadamy, co przygotować na romantyczny posiłek we dwoje i przypominamy trzy wybrane przepisy Leszka Wodnickiego… » więcej 2020-01-29, godz. 14:56 Sałatka z komosy ryżowej z fasolą (WIDEO i ZDJĘCIA) Stuprocentowo roślinne, lekkie i zdrowe danie. Dziś Leszek Wodnicki proponuje sałatkę z komosy ryżowej. Danie pełne smaku i jednocześnie bardzo łatwe do… » więcej 2020-01-29, godz. 13:29 Bulion grzybowo-pomidorowy z ziołowymi gnocchi z batatówi [WIDEO, ZDUŻO ZDJĘĆ] Tego bulionu po prostu trzeba spróbować! Jego smak jest zaskakujący i wyjątkowy. Ziołowe gnocchi z batatów uzupełniają potrawę i tworzą piękną i smaczną… » więcej 2020-01-11, godz. 15:53 Karmelizowana polędwica z dorsza z grzybami [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] To zdrowa i szybka przekąska idealna na towarzyskie spotkanie. Tym razem Leszek Wodnicki podaje przepis na karmelizowaną polędwicę z dorsza z grzybami shimeji… » więcej 2020-01-11, godz. 15:08 Przegrzebki na puree z groszku [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] To danie robi się w 10 minut! Wykwintne, a jednocześnie bardzo proste. Leszek Wodnicki zdradza triki szefów kuchni i uczy, jak podać efektownie przegrzebki… » więcej 2020-01-09, godz. 19:21 Śledź z sałatką jabłkowo-cebulową [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Śledź z sałatką jabłkowo-cebulową, puree z buraka, creme fraiche i olejem koperkowym to karnawałowa propozycja Leszka Wodnickiego. To co może zaskoczyć… » więcej
12345