Aktywna sobota
Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna sobota » Audycje
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Wolowina
Jest moda na wołowinę, a więc w Kulinarnym Atelier w Szczecinie kucharze uczyli podczas warsztatów, jak wysmażyć dobrego steka i podać wyśmienity tatar. Z tej okazji studio Aktywnej Soboty odwiedzili Leszek Wodnicki - właściciel Kulinarnego Atelier, uczestnik programu Master Chef oraz Mariusz Siwak z restauracji PARK Hotel, uczestnik kulinarnego show TOP Chef. Nasi rozmówcy krok po kroku mówili, jak przyrządzić wołowinę.
 

Zobacz także

2018-11-28, godz. 19:00 Wielka improwizacja, czyli bajkowo na Szpaku To będzie 12. edycja Festiwalu Szpak w Szczecinie. Stand Up, kabarety i koncerty - czyli dobra zabawa. Jest też coś dla najmłodszych. Aktywność, która najbardziej… » więcej 2018-11-24, godz. 07:23 Jak zrobić idealną tartę (PRZEPIS) Dziś w Aktywnej Sobocie rozmawiamy o tym, jak zrobić idealną tartę. To potrawa łatwa i szybka, a jednocześnie smaczna i bardzo efektowna. Swoje "tartowe… » więcej 2018-11-09, godz. 23:32 Jesienny Piknik z Radiem Szczecin, czyli zabawa w Kukince, dogtrekking, wilki, restauracje i siatka (AS 13.10.2017) Przez całą Aktywną Sobotę łączyliśmy się ze Sky Parkiem w Kukince, gdzie razem z naszymi słuchaczami bawili się i zbierali grzyby Karolina Jaskólska… » więcej 2018-09-15, godz. 07:15 Kozie mleko i sery, czyli z czym to się je? PRZEPIS NA SERNIK! Dziś w kulinarnej części aktywnej soboty na warsztat bierzemy kozie mleko, a także to, co się z niego wytwarza, czyli sery. Jak je wykorzystać w kuchni?… » więcej 2018-09-08, godz. 06:42 Zupa rybna? Harcerska! - PRZEPIS Dziś gościmy na Pikniku Rodzinnym w Międzyzdrojach. Oczywiście będzie sporo o jedzeniu, a skoro jesteśmy nad morzem - to muszą być ryby. Zupą rybną będą… » więcej 2018-09-08, godz. 06:21 Przywrócić tożsamość, czyli romans historii z genetyką (AS 01.09.2018) 1 września nieodłącznie związany jest z historią. O tym, jaki wpływ miała II wojna światowa na nasze postrzeganie świata i o tym, jak szuka się tożsamości… » więcej 2018-09-08, godz. 06:17 Rozmowa na dwa smyczki, czyli o muzyce mniej poważnie W dniu koncertu "Radio Szczecin dla Niepodległej. Matka Polka" rozmawialiśmy z dwoma koncermistrzami i skrzypkami, muzykami z West Side Sinfonietta - Pawłem… » więcej 2018-09-08, godz. 06:11 Na przekór wszystkiemu, czyli o sporcie niepełnosprawnych (AS 01.09.2018) Polscy paralekkoatleci na Mistrzostwach Europy w Berlinie zdobyli aż 61 medali. My gościliśmy dwoje utytułowanych biegaczy z MKL Szczecin: Sabinę Stenkę-Szymańską… » więcej 2018-09-01, godz. 07:03 Szkoła czas start, czyli co powinien jeść uczeń - PRZEPIS (AS 01.09.2018) Rozmawialiśmy o szkolnych śniadaniach. Jak powinno wyglądać, to co dziecko zabiera do szkoły i jak pogodzić rozsądek z tym, co chciałby jeść młody człowiek? Zdradziliśmy… » więcej 2018-08-30, godz. 07:27 Z wizytą u szczecińskiego didżeja (AS. 8.08.2018) Turntablism, czyli forma posługiwania się gramofonem poprzez tworzenie scratchy. To aktywność DJ-ów. Kamil Nieradka wybrał się do domu szczecińskiego Dj… » więcej
12345