Aktywna sobota
Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna sobota » Audycje
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Fot. Robert Stachnik
Wolowina
Jest moda na wołowinę, a więc w Kulinarnym Atelier w Szczecinie kucharze uczyli podczas warsztatów, jak wysmażyć dobrego steka i podać wyśmienity tatar. Z tej okazji studio Aktywnej Soboty odwiedzili Leszek Wodnicki - właściciel Kulinarnego Atelier, uczestnik programu Master Chef oraz Mariusz Siwak z restauracji PARK Hotel, uczestnik kulinarnego show TOP Chef. Nasi rozmówcy krok po kroku mówili, jak przyrządzić wołowinę.
 

Zobacz także

2018-08-18, godz. 06:43 Letni sezon w pełni - czas na grilla (AS 4.08.2018) Grill to nie tylko kiełbasa i karkówka, możliwości jest dużo więcej. Coraz częściej sięgamy po warzywne przekąski, ryby i kurczaka. Przepisy na najlepsze… » więcej 2018-08-03, godz. 16:17 Człowiek, który robi zdjęcia biegaczom, czyli o pasji i niełatwych decyzjach (AS 28.07.218) Jarosława Dulnego zna chyba każdy startujący w zawodach biegacz w Szczecinie. To człowiek, który od sześciu lat fotografuje na imprezach sportowych. Mało… » więcej 2018-08-03, godz. 16:11 Ta najwierniejsza, czyli rzecz o latarniach morskich (AS 28.07.2018) Niechorze słynie ze swojej latarni morskiej. Specjalnie dla nas odwiedziła ją Karolina Jaskólska. My z kolei rozmawialiśmy o wszystkich morskich latarniach… » więcej 2018-08-03, godz. 16:07 Jedziesz nad morze? Wybierz Niechorze! (AS 28.07.2018) Wakacje z Radiem Szczecin - tym razem w Niechorzu. My razem z Karoliną Jaskólską, która była w naszym terenowym studiu na niechorskiej plaży opowiadaliśmy… » więcej 2018-08-03, godz. 16:02 Ufff, jak gorąco! - czyli jak nie dać się upałom (AS 28.07.2018) Upał może być groźny, jeśli nie przestrzega się kilku prostych zasad. Jak bezpiecznie i zdrowo przetrwać ten czas i móc cieszyć się słońcem mówił… » więcej 2018-08-03, godz. 15:58 Wyścigowo dla każdego, czyli Aktywna Sobota na gokartach W hotelu Silver odbywały się Mistrzostwa Świata w Kartingu Halowym. Dla nas były pretekstem, aby porozmawiać o tym właśnie sporcie. Dla kogo sa gokarty… » więcej 2018-07-28, godz. 07:04 Kawa się nadawa, czyli kawowo-herbaciane sposoby na upały - PRZEPISY Kawa na zimno? Jeśli tak - to najlepiej w najmodniejszej w tym sezonie wersji czyli cold brew. W ten sam sposób można przyrządzić także herbatę. Nie trzeba… » więcej 2018-07-28, godz. 07:03 Kiedy zginie pies, czyli jak szukać i jak nie zgubić Cały Szczecin żył poszukiwaniami psa Bingo, który uciekł z wystawy. Historia ma szczęśliwy finał, a my rozmawialiśmy o tym, co zrobić, kiedy zginie nam… » więcej 2018-07-28, godz. 07:03 70 niezwykłych historii, czyli jak powstała książka o Pogoni „70 niezwykłych historii na 70-lecie Pogoni Szczecin” to książka, która opowiada historię nie tylko klubu, ale też samego Szczecina. Jak powstawała?… » więcej 2018-07-28, godz. 07:03 Słodko, słodko, czyli jarmarkowe cuda nie tylko na patyku Jarmark Jakubowy to święto rękodzielników i niewielkich manufaktur. Takich jak szczecińska manufaktura Twórcza Cytrynka. Z jej właścicielką - Elżbietą… » więcej
34567