Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
Realizacja: Wojciech Ochrymiuk [Radio Szczecin]TARTA Z RABARBAREM - przepis do pobrania
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Sezon na rabarbar trwa. I pojawiły się już truskawki. Połączenie tych dwóch sezonowych składników daje nam doskonałe nadzienie do tarty. Deser idealny!

W załączeniu przepis do pobrania.

Zobacz także

2019-04-10, godz. 20:32 Żur wielkanocny Leszka Wodnickiego [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Zakwas na żurek domowy czy kupny? Oczywiście domowy! A jeśli nigdy nie robiliście, Leszek Wodnicki w nowym filmie pokazuje nie tylko, jak zrobić zakwas, ale… » więcej 2019-03-31, godz. 13:25 Ośmiornica po galicyjsku z pesto z natki pietruszki [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Nie wiemy, czy bohater słynnej „La Piovry” Corrado Cattani potrafił przyrządzić ośmiornicę, ale już wiemy, że przed ugotowaniem ośmiornicę trzeba… » więcej 2019-03-30, godz. 07:06 Pieczone w całości krewetki podane z sosem aioli (WIDEO, ZDJĘCIA) Tym razem Leszek Wodnicki przeniesie nas do Hiszpanii. Najnowszy film, to nie tylko przepis na wyśmienite pieczone krewetki, ale szczegółowa instrukcja, jak… » więcej 2019-03-14, godz. 15:23 Pappardelle z pancettą, grzybami, żółtkiem, parmezanem i oliwa truflową [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Tym razem Leszek Wodnicki proponuje danie z makaronem, które zrobicie dosłownie w 10 minut. Dzięki wyjątkowym dodatkom (marynowane żółtko!) i jadalnym kwiatom… » więcej 2019-03-14, godz. 15:05 Omlet tamago Leszek Wodnicki [DUŻO ZDJĘĆ] Dziś Leszek Wodnicki pokazuje, jak zrobić omlet tamago, ale w zupełnie nowej odsłonie. Podany z wędzonym pstrągiem, grzybami i creme fraiche tworzy nie… » więcej 2019-03-09, godz. 10:00 Sous vide stek wieprzowy bekon z kością Kulinarne Atelier | Leszek Wodnicki [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dzięki wolnemu gotowaniu i użyciu próżniowego zamknięcia mięso nabiera wyjątkowego smaku. W filmie znajdziecie nie tylko przepis na sous vide stek wieprzowy… » więcej 2019-02-27, godz. 18:28 Semifreddo all'amaretto - deser lodowy z sosem czekoladowym i polewą pomarańczową (WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ) Nie trzeba mieć specjalnej maszynki do lodów, żeby zrobić doskonały mrożony deser. Udowadnia to w kolejnym kulinarnym filmie Leszek Wodnicki. Robimy coś… » więcej 2019-02-13, godz. 19:58 Pieczony dorsz z chorizo granatem i puree ziemniaczanym [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Brakuje wam pomysłów na obiad? To może pieczona polędwica z dorsza podkręcona dodatkiem chorizo i granatu, podana z kremowym puree ziemniaczanym? Zobaczcie… » więcej 2019-02-13, godz. 20:25 Wędzone na zimno carpaccio wołowe z pesto [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Wędzone na zimno carpaccio z polędwicy wołowej, pesto z rukoli, pomidory koktajlowe i parmezan - idealny zestaw na kolację lub na przyjęcie gości. Proste… » więcej 2019-02-09, godz. 08:24 Zrób czekoladowy suflet i wygraj gotowanie z Leszkiem Wodnickim (KONKURS) Tym razem bez zdjęć i filmu. Sam przepis Leszka Wodnickiego na walentynkowy deser, czyli suflet czekoladowy z chili. I do tego konkurs, w którym nagrodą jest… » więcej
12345