Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
Realizacja: Wojciech Ochrymiuk [Radio Szczecin]Grillowana polenta - przepis do pobrania
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Dziś serwujemy… kaszkę. Ale za to w jakim wydaniu! W najnowszym filmie Leszek Wodnicki pokazuje, jak zrobić polentę. I dodaje do niej pomidorki, orzechy i jajko sadzone. Sycące, zdrowe i proste!

Przepis do pobrania w załączeniu.
 

Zobacz także

2019-05-07, godz. 19:47 Zupa krem z pokrzyw [DUŻO ZDJĘĆ i FILM] Dziś serwujemy, uwaga, uwaga - zupę z pokrzyw! A dokładnie: zupę krem z pokrzyw z grzankami, boczkiem, jajkiem przepiórczym i creme fraiche. Jest zdrowa… » więcej 2019-04-24, godz. 22:00 Truflowe szparagi z jajkiem w koszulce, szynką dojrzewającą, dressingiem musztardowym i pianą szparagową [WIDEO, DUŻO… Efektowna szparagowa piana, jajka w koszulce, oliwa truflowa, dojrzewająca szynka, musztardowy dressing i oczywiście, w roli głównej, zielone szparagi! Leszek… » więcej 2019-04-24, godz. 21:39 Zupa krem z białych szparagów z chipsami z szynki dojrzewającej [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Nie boimy się powiedzieć, że to prawdopodobnie najlepsza zupa szparagowa jaką kiedykolwiek jedliście! Leszek Wodnicki proponuje wyjątkowy przepis, w którym… » więcej 2019-04-16, godz. 19:14 Jajo po szkocku [WIDEO, ZDUŻO ZDJĘĆ] Jak Wielkanoc to jaja. Jeśli macie w domu jajka i białą kiełbasę, bez problemu przygotujecie potrawę, którą dziś poleca Leszek Wodnicki. Jaja po szkocku… » więcej 2019-04-10, godz. 20:32 Żur wielkanocny Leszka Wodnickiego [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Zakwas na żurek domowy czy kupny? Oczywiście domowy! A jeśli nigdy nie robiliście, Leszek Wodnicki w nowym filmie pokazuje nie tylko, jak zrobić zakwas, ale… » więcej 2019-03-31, godz. 13:25 Ośmiornica po galicyjsku z pesto z natki pietruszki [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Nie wiemy, czy bohater słynnej „La Piovry” Corrado Cattani potrafił przyrządzić ośmiornicę, ale już wiemy, że przed ugotowaniem ośmiornicę trzeba… » więcej 2019-03-30, godz. 07:06 Pieczone w całości krewetki podane z sosem aioli (WIDEO, ZDJĘCIA) Tym razem Leszek Wodnicki przeniesie nas do Hiszpanii. Najnowszy film, to nie tylko przepis na wyśmienite pieczone krewetki, ale szczegółowa instrukcja, jak… » więcej 2019-03-14, godz. 15:23 Pappardelle z pancettą, grzybami, żółtkiem, parmezanem i oliwa truflową [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Tym razem Leszek Wodnicki proponuje danie z makaronem, które zrobicie dosłownie w 10 minut. Dzięki wyjątkowym dodatkom (marynowane żółtko!) i jadalnym kwiatom… » więcej 2019-03-14, godz. 15:05 Omlet tamago Leszek Wodnicki [DUŻO ZDJĘĆ] Dziś Leszek Wodnicki pokazuje, jak zrobić omlet tamago, ale w zupełnie nowej odsłonie. Podany z wędzonym pstrągiem, grzybami i creme fraiche tworzy nie… » więcej 2019-03-09, godz. 10:00 Sous vide stek wieprzowy bekon z kością Kulinarne Atelier | Leszek Wodnicki [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dzięki wolnemu gotowaniu i użyciu próżniowego zamknięcia mięso nabiera wyjątkowego smaku. W filmie znajdziecie nie tylko przepis na sous vide stek wieprzowy… » więcej
12345