Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
Realizacja: Wojciech Ochrymiuk [Radio Szczecin]Grillowana polenta - przepis do pobrania
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Dziś serwujemy… kaszkę. Ale za to w jakim wydaniu! W najnowszym filmie Leszek Wodnicki pokazuje, jak zrobić polentę. I dodaje do niej pomidorki, orzechy i jajko sadzone. Sycące, zdrowe i proste!

Przepis do pobrania w załączeniu.
 

Zobacz także

2019-02-27, godz. 18:28 Semifreddo all'amaretto - deser lodowy z sosem czekoladowym i polewą pomarańczową (WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ) Nie trzeba mieć specjalnej maszynki do lodów, żeby zrobić doskonały mrożony deser. Udowadnia to w kolejnym kulinarnym filmie Leszek Wodnicki. Robimy coś… » więcej 2019-02-13, godz. 19:58 Pieczony dorsz z chorizo granatem i puree ziemniaczanym [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Brakuje wam pomysłów na obiad? To może pieczona polędwica z dorsza podkręcona dodatkiem chorizo i granatu, podana z kremowym puree ziemniaczanym? Zobaczcie… » więcej 2019-02-13, godz. 20:25 Wędzone na zimno carpaccio wołowe z pesto [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Wędzone na zimno carpaccio z polędwicy wołowej, pesto z rukoli, pomidory koktajlowe i parmezan - idealny zestaw na kolację lub na przyjęcie gości. Proste… » więcej 2019-02-09, godz. 08:24 Zrób czekoladowy suflet i wygraj gotowanie z Leszkiem Wodnickim (KONKURS) Tym razem bez zdjęć i filmu. Sam przepis Leszka Wodnickiego na walentynkowy deser, czyli suflet czekoladowy z chili. I do tego konkurs, w którym nagrodą jest… » więcej 2019-01-30, godz. 09:15 Makaron marchewkowo-cukiniowy z krewetkami i chili [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Lada dzień święto zakochanych, więc dziś szalejemy w kuchni z afrodyzjakami! Kolejny film z udziałem Leszka Wodnickiego to przepis na makaron marchewkowo-cukiniowy… » więcej 2019-01-29, godz. 14:25 Ostrygi krok po kroku [DUŻO ZDJĘĆ] Ostrygi. Uważane za jeden z najsilniejszych afrodyzjaków w kuchni. Ale wielu nie wie, jak je przyrządzić i jak przygotować ostrygową ucztę. Leszek Wodnicki… » więcej 2019-01-29, godz. 14:42 Ciasto pomarańczowo-migdałowe z mango [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Zimny luty my zaczynamy słodko! Dziś bezglutenowe ciasto pomarańczowo-migdałowe z mango. Idealnie wilgotne i przepyszne! Nasza rada: najlepiej od razu przygotować… » więcej 2019-01-15, godz. 16:38 Spaghetti alla Carbonara [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] I znowu kuchnia włoska! Dziś klasyk klasyków - spaghetti alla carbonara! Razem z Leszkiem Wodnickim pokazujemy, jak to danie robią Włosi. Przepis do pobrania… » więcej 2019-01-15, godz. 17:07 Kremowe risotto z grzybami [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dziś danie wegetariańskie! Risotto to klasyka włoskiej kuchni. Leszek Wodnicki pokazuje, jak perfekcyjnie ugotować ryż i proponuje grzybową wersję tej potrawy… » więcej 2019-01-16, godz. 22:48 Kremowe risotto z grzybami - co potrzeba do przygotowania 19 stycznia premiera kolejnego filmu kulinarnego z Leszkiem Wodnickim. Tym razem bierzemy na warsztat danie wegetariańskie i jednocześnie klasykę włoskiej… » więcej
12345