Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
Realizacja: Wojciech Ochrymiuk [Radio Szczecin]Grillowana polenta - przepis do pobrania
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Dziś serwujemy… kaszkę. Ale za to w jakim wydaniu! W najnowszym filmie Leszek Wodnicki pokazuje, jak zrobić polentę. I dodaje do niej pomidorki, orzechy i jajko sadzone. Sycące, zdrowe i proste!

Przepis do pobrania w załączeniu.
 

Zobacz także

2019-01-04, godz. 20:07 Dyniowe gnocchi [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dyniowe gnocchi z masłem szałwiowym, szynką dojrzewającą, serem pecorino i mandarynkami - to prawdopodobnie najlepsze gnocchi, jakie kiedykolwiek jedliście. Gnocchi… » więcej 2019-01-10, godz. 13:40 Dyniowe gnocchi - co potrzeba do przygotowania W tę sobotę premiera kolejnego filmu kulinarnego z Leszkiem Wodnickim. Tym razem ugotujemy dyniowe gnocchi z masłem szałwiowym, szynką dojrzewającą, serem… » więcej 2018-12-28, godz. 19:34 Bardzo czekoladowe ciasto [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Nowy Rok zaczynamy słodko. Kulinarne Atelier pachnie czekoladą, bo Leszek Wodnicki zdradza przepis na czekoladowe ciasto. WAŻNE: to wypiek bezglutenowy, nie… » więcej 2018-12-14, godz. 10:30 Tatar z łososia z ogórkową remuladą [WIDEO] Aktywna Sobota Kulinarne Atelier dziś w przedsylwestrowych nastrojach. Tym razem z Leszkiem Wodnickim gotuje Przemysław Szymańczyk, redaktor naczelny Radia… » więcej 2018-12-14, godz. 10:29 Sandacz na czarnej soczewicy z sosem migdałowym i jarmużem [WIDEO] Dziś Leszek Wodnicki nieco przełamuje tradycję. Zamiast wigilijnego karpia przyrządzamy smażonego sandacza na czarnej soczewicy z sosem migdałowym i jarmużem… » więcej 2018-12-14, godz. 10:39 Barszcz wigilijny na domowym zakwasie [WIDEO] Barszcz to sztandarowa potrawa na wigilijnym stole. Leszek Wodnicki krok po kroku tłumaczy, jak zrobić domowy zakwas (dziecinnie prosta sprawa!) a potem pokazuje… » więcej 2018-12-14, godz. 10:35 Małże z chorizo w białym winie [WIDEO] Owoce morza to ulubiony temat w kuchni Leszka Wodnickiego. Na rozpoczęcie naszej wspólnej kulinarnej przygody pokazuje, jak przygotować mule. To danie wykwintne… » więcej
12345