Radio SzczecinRadio Szczecin » Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier » Kulinarne Atelier
 

Zobacz także

2019-01-30, godz. 09:15 Makaron marchewkowo-cukiniowy z krewetkami i chili [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Lada dzień święto zakochanych, więc dziś szalejemy w kuchni z afrodyzjakami! Kolejny film z udziałem Leszka Wodnickiego to przepis na makaron marchewkowo-cukiniowy… » więcej 2019-01-29, godz. 14:25 Ostrygi krok po kroku [DUŻO ZDJĘĆ] Ostrygi. Uważane za jeden z najsilniejszych afrodyzjaków w kuchni. Ale wielu nie wie, jak je przyrządzić i jak przygotować ostrygową ucztę. Leszek Wodnicki… » więcej 2019-01-29, godz. 14:42 Ciasto pomarańczowo-migdałowe z mango [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Zimny luty my zaczynamy słodko! Dziś bezglutenowe ciasto pomarańczowo-migdałowe z mango. Idealnie wilgotne i przepyszne! Nasza rada: najlepiej od razu przygotować… » więcej 2019-01-15, godz. 16:38 Spaghetti alla Carbonara [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] I znowu kuchnia włoska! Dziś klasyk klasyków - spaghetti alla carbonara! Razem z Leszkiem Wodnickim pokazujemy, jak to danie robią Włosi. Przepis do pobrania… » więcej 2019-01-15, godz. 17:07 Kremowe risotto z grzybami [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dziś danie wegetariańskie! Risotto to klasyka włoskiej kuchni. Leszek Wodnicki pokazuje, jak perfekcyjnie ugotować ryż i proponuje grzybową wersję tej potrawy… » więcej 2019-01-16, godz. 22:48 Kremowe risotto z grzybami - co potrzeba do przygotowania 19 stycznia premiera kolejnego filmu kulinarnego z Leszkiem Wodnickim. Tym razem bierzemy na warsztat danie wegetariańskie i jednocześnie klasykę włoskiej… » więcej 2019-01-04, godz. 20:07 Dyniowe gnocchi [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Dyniowe gnocchi z masłem szałwiowym, szynką dojrzewającą, serem pecorino i mandarynkami - to prawdopodobnie najlepsze gnocchi, jakie kiedykolwiek jedliście. Gnocchi… » więcej 2019-01-10, godz. 13:40 Dyniowe gnocchi - co potrzeba do przygotowania W tę sobotę premiera kolejnego filmu kulinarnego z Leszkiem Wodnickim. Tym razem ugotujemy dyniowe gnocchi z masłem szałwiowym, szynką dojrzewającą, serem… » więcej 2018-12-28, godz. 19:34 Bardzo czekoladowe ciasto [WIDEO, DUŻO ZDJĘĆ] Nowy Rok zaczynamy słodko. Kulinarne Atelier pachnie czekoladą, bo Leszek Wodnicki zdradza przepis na czekoladowe ciasto. WAŻNE: to wypiek bezglutenowy, nie… » więcej 2018-12-14, godz. 10:30 Tatar z łososia z ogórkową remuladą [WIDEO] Aktywna Sobota Kulinarne Atelier dziś w przedsylwestrowych nastrojach. Tym razem z Leszkiem Wodnickim gotuje Przemysław Szymańczyk, redaktor naczelny Radia… » więcej
23456