W radiowym cyklu "Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier" byliśmy już nie raz w Polsce i we Włoszech. Czas na podróż nieco bardziej egzotyczną.
Leszek Wodnicki zabiera słuchaczy do Azji, ale jak zwykle dołoży coś od siebie.
- Tym razem w naszym odcinku kuchnia japońska. Omlet tamago z grzybami shimeji, creme fraiche i natką pietruszki. To danie będzie wam smakowało, a bohaterem będzie również pstrąg wędzony - zapowiada Wodnicki.
- Tym razem w naszym odcinku kuchnia japońska. Omlet tamago z grzybami shimeji, creme fraiche i natką pietruszki. To danie będzie wam smakowało, a bohaterem będzie również pstrąg wędzony - zapowiada Wodnicki.
Leszka Wodnickiego będzie można usłyszeć na naszej antenie po godzinie 12. Przepis na omlet tamago z wędzonym pstrągiem, grzybami i creme fraiche znajdziecie w zakładce " Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier ".