Do Aktywnej Soboty zajrzała wiosna, widać ją szczególnie w "Kulinarnym Atelier" Radia Szczecin.
Polecamy przepis, który - jak twierdzi Leszek Wodnicki - zachwyci nie tylko podniebienia, ale również oczy.
- Tym razem makaron, ale w wersji ekskluzywnej, jako danie restauracyjne. Możecie zaimponować swoim najbliższym: papardelle z grzybami i żółtkiem, pięknie to wygląda, do tego kwiaty jadalne... - zachwalał mistrz Wodnicki.
Film z przepisem jest dostępny na naszej stronie internetowej, zobaczyć go można także na Facebooku.
- Tym razem makaron, ale w wersji ekskluzywnej, jako danie restauracyjne. Możecie zaimponować swoim najbliższym: papardelle z grzybami i żółtkiem, pięknie to wygląda, do tego kwiaty jadalne... - zachwalał mistrz Wodnicki.
Film z przepisem jest dostępny na naszej stronie internetowej, zobaczyć go można także na Facebooku.