TORT CEBULOWY - KACZKA Z JABŁKAMI - WIEJSKIE MAKARONY ORAZ PIERNIK ŚWIĄTECZNY - STAROPOLSKA KUTIA I ZUPA Z GRZYBÓW - KARNAWAŁOWE FAWORKI
ZUPA I PLACEK Z DYNI - ŻEBERKA Z KAPUŚNIAKIEM - GĘŚ FASZEROWANA GRYCZANKĄ - PRZYSMAKI Z DZICZYZNY
REGIONALNE SMAKOŁYKI - 'ŻEBERKA NA MIODZIE PO BINOWSKU' - BIGOS Z CUKINII - PIEROGI WIDZEŃSKIE
NALEWKA MYŚLIWSKA GRZEGORZA RUSSAKA - TARGOWE 'GĘSIE PIPKI' - ZUPA DYNIOWA Z KŁADZIOCHAMI - 'KOŁOBRZESKIE OGÓRKI KWASZONE'
KURCZAK Z JAGODAMI - SANDACZ BAŁTYCKI - RACUCHY Z JAGODAMI ORAZ MIĘTUS ZAPIEKANY Z BROKUŁAMI - ZRAZY Z DZIKA Z POŁCZYN ZDROJU
LEŚNE SKARBY: JAGODY I KURKI - ZUPA RYBNA MIEDWIAŃSKA - ZUPA OGÓRKOWA Z KALISZA POMORSKIEGO - RYBA Z GRILLA
ZUPA 'NIC' ORAZ TRUSKAWKOWA - GOŁĄBKI Z OGNICY
PASTICJO PO GRECKU - FRAPPE PO GRECKU
STAROPOLSKI ŻUR Z CHRZANEM - ZRAZY GAZDZINY - KOTLETY RYBNE - HALIBUT Z BOCZKIEM I WARZYWAMI
PSTRĄG PIECZONY W PRZYPRAWIE ZIOŁOWEJ - RACUCHY POSTNE Z NIEMIEC - SZCZUPAK - ROLADA Z SOLI