Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz

Fot. Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego
Fot. Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego
Kolejne przedsiębiorstwa wzbogaciły Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Pomorza Zachodniego.
Winnica w Binowie, Ryby z Wyspy Wolin w Dziwnowie, Manufaktura w Kołobrzegu, pasieka w Kluczewie i gospodarstwo ekologiczne w Redlicy - otrzymały certyfikaty smaków regionu.

Idea Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego oparta jest na większym zainteresowaniu żywnością pochodzącą z konkretnych regionów i jej promowaniu.

W naszym województwie już 65 przedsiębiorstw reprezentuje regionalne smaki.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

12345
  Autopromocja  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty