Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz

Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Finały regat The Tall Ships Races są pełne nie tylko wielkich żaglowców i muzyki, ale także pyszności.
W alejkach z punktami gastronomicznymi można znaleźć produkty regionalne i zagraniczne.

Jem Paprykarz szczeciński. Lubię, ale nie jestem ze Szczecina. Mniam. Pyszne mięso z cebulą. Naprawdę super, doprawione, słone, miękkie, upieczone. Przepyszne. Są to wyjątkowe lody z mleka owczego lub mleka koziego w kilku różnych bardzo dobrych smakach. Nasze regionalne. Mamy gospodarstwo między Świdwinem a Kołobrzeg, tam utrzymujemy zwierzęta, doimy je i z ich mleka robimy właśnie lody i sery. Przepyszne, intensywne w smaku. Cudowne, aksamitne - to głosy odwiedzających i wystawców na The Tall Ships Races.

Punkty gastronomiczne znajdziecie zarówno na Łasztowni, jak i na Wałach Chrobrego.
Smaki regat sprawdzał Mateusz Rzepecki.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty