Zakończył się kilkudniowy Jarmark Jakubowy. Było ponad 250 wystawców w okolicach Katedry. Czy doceniamy regionalnych wytwórców?
Agnieszka i Leszek Jäger – właściciele gospodarstwa rodzinnego w Radziszewie, członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Pomorze Zachodnie
Ryszard Jaszczowski – właściciel gospodarstwa ekologicznego „Sedina”, członek Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Pomorze Zachodnie, kanclerz Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Dorian Sierek – kierownik techniczny w Parafii rzymskokatolickiej pw. Św. Jakuba Apostoła
Ryszard Jaszczowski – właściciel gospodarstwa ekologicznego „Sedina”, członek Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Pomorze Zachodnie, kanclerz Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Dorian Sierek – kierownik techniczny w Parafii rzymskokatolickiej pw. Św. Jakuba Apostoła


Radio Szczecin