SŁUCHAJ TERAZ
RADIO SZCZECIN NA DZIEŃ DOBRY do 09:00
Jarosław Gowin
11
°C
jutro
10
°C
pojutrze
8
°C
Wiadomości
Szczecin
Region
Polska i świat
Sport
Kultura
Biznes
Audycje
Radio Szczecin
Radio Szczecin Extra
Muzyka
Konkursy
Studio S-1
Reklama
O nas
Kontakt
Struktura organizacyjna
Ogłoszenia, przetargi
WYBORY
Najlepiej po prostu do nas zadzwoń
Odwiedź nas na Facebook-u
Odwiedź nas na X
Odwiedź nas na Instagram-ie
Odwiedź nas na TikTok-u
Szukaj nas na Spotify
Wyślij do nas wiadomość
Szukaj
Menu
510 777 222
Wiadomości
Szczecin
Region
Polska i świat
Sport
Kultura
Biznes
Audycje
Radio Szczecin
Radio Szczecin Extra
Muzyka
Konkursy
Studio S-1
Reklama
O nas
Kontakt
Struktura organizacyjna
Ogłoszenia, przetargi
WYBORY
Radio Szczecin
»
Kuchnia Pana Dzidka
»
Archiwum
»
ARCHIWUM - 2015
[2015.02.14] ...
2015-02-11
Łukasz SZEŁEMEJ
Posłuchaj audycji Zdzisława Tararako.
Kuchnia Pana Dzidka - 2022
Na szczecińskiej ziemi
Akademia działkowca
Archiwum
Program Poznaj Dobrą Żywność
Ciekawe linki
PODCAST AUDIO
AKTUALNOŚCI RSS
Zobacz także
2015-12-23, godz. 17:28
Wiejskie kotlety gryczane z oscypkiem
W najnowszej audycji powiemy o kuchni wiejskiej. Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej opowie o przyrządzaniu kotletów gryczanych z oscypkiem.
» więcej
2015-12-18, godz. 17:25
Pierogi fasolowe oraz kulebiaki na Wigilię
Wigilia zbliża się wielkimi krokami, więc w najnowszej audycji Kuchni Pana Dzidka przygotowujemy kolejne świąteczne potrawy. Ty razem będą to fasolowe pierogi…
» więcej
2015-12-12, godz. 19:01
Wileńskie potrawy wigilijne
W najnowszej Kuchni Pana Dzidka przygotujemy wigilijny barszcz z grzybami oraz kutię.
» więcej
2015-12-04, godz. 19:18
Adwentowa gęsina
Tym razem wybraliśmy się aż do klasztoru cysterskiego w Cedyni, gdzie Krzysztof Dana opowie jak przyrządzić adwentową gęsinę podawaną razem z borowikami…
» więcej
2015-11-27, godz. 21:20
Żeberka duszone na kapuście
W najnowszej audycji powiemy o skarbach leśnych. Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej opowie o przyrządzaniu duszonych w piekarniku żeberek na kapuśc…
» więcej
2015-11-20, godz. 14:56
Złote renety z polędwiczkami wieprzowymi
W dzisiejszym spotkaniu kulinarnym pan Dzidek w swojej kuchni proponuje wykorzystać owoce jesieni, czyli nasze polskie Złote Renety oraz do tego - polędwiczki…
» więcej
2015-11-14, godz. 17:29
Piersi z kaczki zapiekane na kapuście
Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej opowie o przygotowaniu piersi z kaczki zapiekane na kapuście z ziemniaczkami.
» więcej
2015-11-06, godz. 18:47
Bigos i nalewka myśliwska
W tym tygodniu obchodziliśmy Św. Huberta - patrona leśników i myśliwych. Z tej też okazji odbywały się tradycyjne "Huberowskie uroczyste polowania", po…
» więcej
2015-10-31, godz. 15:45
Naleśniki zapiekane z grzybami
W najnowszej audycji powiemy o skarbach leśnych. Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej opowie o przyrządzaniu naleśników zapiekanych z grzybami.
» więcej
2015-10-23, godz. 20:39
Jesienny tort cebulowy
Pani Mirosławą Nalewaj z Chaty Wiejskiej zaprezentuje dzisiaj jesienny tort cebulowy.
» więcej
1
2
3
4
5
51 na 6 stronach