Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
Reklama
Zobacz
Reklama
Zobacz
Autopromocja
Zobacz

Będzie gotowana ośmiornica, będziemy ją grillować, przygotujemy pesto z natki pietruszki... Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin/Archiwum]
Będzie gotowana ośmiornica, będziemy ją grillować, przygotujemy pesto z natki pietruszki... Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin/Archiwum]
Były już małże, ostrygi i krewetki, a teraz do owoców morza - przygotowywanych przez szefa Kulinarnego Atelier Leszka Wodnickiego - dołącza coś jeszcze bardziej egzotycznego.
- Będzie gotowana ośmiornica, będziemy ją grillować, przygotujemy pesto z natki pietruszki, pieczone ziemniaki z cudowną, wędzoną papryką... życzę smacznego! - zaznaczył maestro Wodnicki, który w studiu Radia Szczecin pojawi się w samo południe.
- Będzie gotowana ośmiornica, będziemy ją grillować, przygotujemy pesto z natki pietruszki, pieczone ziemniaki z cudowną, wędzoną papryką... życzę smacznego! - zaznaczył maestro Wodnicki.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

rea' style='display:block; margin-bottom:3em;'>
Autopromocja
Zobacz
Reklama
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty