Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
Reklama
Zobacz
Autopromocja
Zobacz
Reklama
Zobacz

Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin/Archiwum]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin/Archiwum]
Coraz bliżej święta Wielkanocne - trudno je sobie wyobrazić bez świątecznego żuru. Szef Kulinarnego Atelier, Leszek Wodnicki przekonuje, że także to danie może być wyjątkowe.
- Nie kupujemy gotowego żurku w sklepie! Przygotujemy go sami; podamy przepis, krok po kroku, jaki zrobić domowy zakwas, a potem przygotować wyjątkowy żurek na pieczonych, wieprzowych kościach ze smażonymi ziemniakami, jajkiem przepiórczym i wieloma innymi niespodziankami... - zaprasza Leszek Wodnicki.

Leszek Wodnicki będzie gościem audycji "Aktywna Sobota" o godzinie 12.
SOBOTA kulinarne Atelier na 11.00

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Reklama
Zobacz
Autopromocja
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty