Klasyka włoskiej kuchni wciąż króluje w kulinarnym atelier "Aktywnej Soboty".
Tym razem Leszek Wodnicki wspólnie z prowadzącymi program opowie o tym, co dobrego zrobić można z bulionu warzywnego, ryżu i grzybów. Nie obędzie się bez zaskoczenia.
- Tym razem dla naszych słuchaczy przygotujemy risotto grzybowe, ale będzie duża niespodzianka i ukłon w stronę wegetarian. Wersja dla wszystkich domowników, którzy nie lubią mięsa i produktów zwierzęcych. Z grzybami. Klasyka. Po kolei jak przygotować od A do Z, żeby nam smakowało to risotto - powiedział Wodnicki.
- Tym razem dla naszych słuchaczy przygotujemy risotto grzybowe, ale będzie duża niespodzianka i ukłon w stronę wegetarian. Wersja dla wszystkich domowników, którzy nie lubią mięsa i produktów zwierzęcych. Z grzybami. Klasyka. Po kolei jak przygotować od A do Z, żeby nam smakowało to risotto - powiedział Wodnicki.
"Aktywna Sobota" - kulinarne atelier w sobotę wyjątkowo po 13, ale z przepisem na grzybowe risotto a'la Leszek Wodnicki można zapoznać się na naszej stronie internetowej.