Wraz z Leszkiem Wodnickim z Kulinarnego Atelier pokazujemy jak zrobić danie bardzo proste i bardzo szybkie. Tym razem przyszła pora na spaghetti alla carbonara
- Klasyk kuchni włoskiej. Carbonarę robimy tylko i wyłącznie z żółtek połączonych z parmezanem. To jest cała tajemnica. Dobry makaron i możemy spokojnie takie cudowne danie przygotować samemu - mówi Wodnicki.
Szef Kulinarnego Atelier krok po kroku pokazuje, jak zrobić tradycyjną włoską carbonarę w naszym filmie. Pewnie dla wielu jest to zaskoczenie, ale nie dajemy do niej grama śmietany.
Po godzinie 12 Leszek Wodnicki będzie mówił o spagahetti alla carbonara na żywo w "Aktywnej sobocie".
Szef Kulinarnego Atelier krok po kroku pokazuje, jak zrobić tradycyjną włoską carbonarę w naszym filmie. Pewnie dla wielu jest to zaskoczenie, ale nie dajemy do niej grama śmietany.
Po godzinie 12 Leszek Wodnicki będzie mówił o spagahetti alla carbonara na żywo w "Aktywnej sobocie".