Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
Autopromocja
Zobacz
reklama
Zobacz

Omlet tamago w wykonaniu Leszka Wodnickiego. Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Omlet tamago w wykonaniu Leszka Wodnickiego. Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
W radiowym cyklu "Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier" byliśmy już nie raz w Polsce i we Włoszech. Czas na podróż nieco bardziej egzotyczną.
Leszek Wodnicki zabiera słuchaczy do Azji, ale jak zwykle dołoży coś od siebie.

- Tym razem w naszym odcinku kuchnia japońska. Omlet tamago z grzybami shimeji, creme fraiche i natką pietruszki. To danie będzie wam smakowało, a bohaterem będzie również pstrąg wędzony - zapowiada Wodnicki.

Leszka Wodnickiego będzie można usłyszeć na naszej antenie po godzinie 12. Przepis na omlet tamago z wędzonym pstrągiem, grzybami i creme fraiche znajdziecie w zakładce " Aktywna Sobota - Kulinarne Atelier ".

Leszek Wodnicki zabiera słuchaczy do Azji, ale jak zwykle dołoży coś od siebie.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Archiwum informacji

poniedziałek29wtorek30środa01czwartek02piątek03sobota04niedziela05poniedziałek06wtorek07środa08czwartek09piątek10sobota11niedziela12poniedziałek13wtorek14środa15czwartek16piątek17sobota18niedziela19poniedziałek20wtorek21środa22czwartek23piątek24sobota25niedziela26poniedziałek27wtorek28środa29czwartek30piątek31sobota01niedziela02
Autopromocja
Zobacz
reklama
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty