Charytatywna konsumpcja - wszystko po to, by pomóc Oli ze Szczecina chorej na glejaka wielopostaciowego. Pomimo trzech operacji nadal nie udało się usunąć guza w całości. Nadzieję niesie kosztowny zabieg.
Ola jest związana z branżą gastronomiczną więc Szefowie Wybrzeża Zachodniego pomagają w zbiórce pieniędzy i zapraszają na wykwintną kolację degustacyjną w szczecińskiej restauracji hotelu Vulcan.
Potrzeba 190 tys zł. Zebrano już 70 procent tej kwoty.
Na kolację, która odbędzie się 1 marca o godzinie 16.30 można zapisać się na stronie internetowej.
Oli można też pomóc za pośrednictwem zrzutki.
- Znam Olę, pracowaliśmy razem i postanowiliśmy jej pomóc tym, co najlepiej potrafimy: 1 marca sześciu szefów kuchni ze Szczecina przygotuje sześć dań, będzie muzyka na żywo i licytacje, by zebrać jak najwięcej dla Oli. Jest tylko 60 miejsc. Ja będę przygotowywał rostbef - zapowiada Mariusz Siwak, restaurator.
Potrzeba 190 tys zł. Zebrano już 70 procent tej kwoty.
Na kolację, która odbędzie się 1 marca o godzinie 16.30 można zapisać się na stronie internetowej.
Oli można też pomóc za pośrednictwem zrzutki.