Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz

Klienci chętniej sięgają teraz po naturalne, wysokiej jakości produkty bez dodatku chemii, dlatego uprawy i hodowle "w duchu eko" stają się coraz bardziej opłacalne. Fot. Konrad Nowak [Radio Szczecin]
Klienci chętniej sięgają teraz po naturalne, wysokiej jakości produkty bez dodatku chemii, dlatego uprawy i hodowle "w duchu eko" stają się coraz bardziej opłacalne. Fot. Konrad Nowak [Radio Szczecin]
Coraz bardziej liczy się jakość, nie ilość - przekonują rolnicy, którzy stawiają na ekologiczne prowadzenie gospodarstw.
Jak mówią, klienci chętniej sięgają teraz po naturalne, wysokiej jakości produkty bez dodatku chemii, dlatego uprawy i hodowle "w duchu eko" stają się coraz bardziej opłacalne.

Tomasz Piszczek z gospodarstwa w Juchowie wyjaśniał, że rośnie także świadomość konsumentów.

- Ludzie po prostu zaczęli się interesować tym, co wkładają do garnka, do koszyka nie mając wcześniej świadomości. Uważam, że im więcej będzie takich gospodarstw, które produkują z przekonania i świadomie w trosce o klienta, o to, by klient mógł zdobyć bezpieczne produkty, tym świat będzie lepszy - ocenił.

Więcej o informacji o ekologicznych gospodarstwach można znaleźć w audycji "Na Szczecińskiej Ziemi".
- Ludzie po prostu zaczęli się interesować tym, co wkładają do garnka, do koszyka nie mając wcześniej świadomości. Uważam, że im więcej będzie takich gospodarstw, które produkują z przekonania i świadomie w trosce o klienta, o to, by klient mógł zdobyć bezpieczne produkty, tym świat będzie lepszy - ocenił.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

  Autopromocja  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty