Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz

Realizacja Maciej Papke [RadioSzczecin]
Relikty przeszłości, stoiska z produktami rzemieślniczymi i gar zupy rybnej w rozmiarze XXL - to tylko część atrakcji w ramach trwających właśnie Dniach Kamienia Pomorskiego.
Na miejscu jest ekipa Radia Szczecin, a reporterka Julia Nowicka sprawdziła, co dobrego dla duszy i dla żołądka czeka dla odwiedzających.

- Na naszym stoisku można zobaczyć różne artefakty z pierwszej i drugiej wojny światowej oraz łyżki, łyżeczki, medaliki... - Jesteśmy wolontariuszami, wydajemy kiełbaskę, chlebek ze smalcem, ogórki. Dziś mamy też specjalny wegański smalec z fasoli. Przygotował to Klub Seniora Lawenda - mówili wystawcy.

O godzinie 14 zacznie się wydawanie zypy rybnej przygotowanej przez naszego redakcyjnego kolegę Roberta Bochenkę.
Relacja Julii Nowickiej [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

12345
12345
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Reklama  
Zobacz
  Autopromocja  
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty