Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
  Reklama  
Zobacz

Realizacja Maciej Papke [RadioSzczecin]
Realizacja Maciej Papke [RadioSzczecin]
Mięsna uczta na ponad dwa tysiące porcji - w Międzyzdrojach odbyła się akcja Radia Szczecin "Wakacyjna kuchnia z wieprzowiną".
W wielkiej patelni kulinarne arcydzieło stworzył Robert Bochenko, dziennikarz Radia Szczecin.

- W wielkim garnku powstała gulaszowa i już zaczął się serwis. Jak widać mamy już kolejkę stąd do Świnoujścia. 9 km stania, Na wielkiej patelni szykujemy gulasz wieprzowy z kaszą - opowiadał Bochenko.

- Bardzo dobrze się bawimy, super imprezka, bardzo fajny zespół gra, bardzo miło spędzamy czas. Bardzo dobra zupa. W kolejce staliśmy 5-10 minut. Warto poczekać na takie smakołyki nawet dłużej. Jest wspaniale, cudnie, bardzo mi się podoba. Atmosfera jak w domu. Widziałyśmy, jak kucharz uwijał się od samego rana i jak mieszał produkty. Wszystko wygląda doskonale i bardzo smacznie. Lubimy wieprzowinę, a tej będzie bardzo dużo. Jesteśmy z Wielkopolski, mamy swoje smaki. Ocenimy smaki nadmorskie. Stoimy z ciekawości, żeby posmakować. Idzie bardzo sprawnie - to głosy turystów i smakujących dania przygotowane przez dziennikarza Radia Szczecin.

Od patelni nikt nie odchodził głodny, smakosze chwalili też atmosferę.

- Jesteśmy po degustacji zupy - super zupa, super potrawy, czekamy teraz na kaszę. Liczę na to, że wystarczy dla wszystkich smakoszy. Czekam na gulasz, wygląda apetycznie. Atmosfera jest jak w domu. Bardzo dobrze się bawimy, super imprezka, gra bardzo fajny zespół - mówili.

Na dwumetrowej patelni powstał między innymi świeży gulasz wieprzowy z kaszą, a w garnku na chętnych czekała gorąca zupa.
W wielkiej patelni tworzy się już kulinarne arcydzieło. O podniebienia uczestników dba Robert Bochenko, dziennikarz Radia Szczecin.
Jest przepysznie - zaprasza Robert Bochenko, dziennikarz Radia Szczecin. - Mamy ponad dwa tysiące porcji i czekamy do 18.
Głosy turystów i smakujących dania przygotowane przez dziennikarza Radia Szczecin.
Od patelni nikt nie odchodził głodny, smakosze chwalili też atmosferę
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
W wielkiej patelni tworzy się już kulinarne arcydzieło. O podniebienia uczestników dba Robert Bochenko, dziennikarz Radia Szczecin. Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
W wielkiej patelni tworzy się już kulinarne arcydzieło. O podniebienia uczestników dba Robert Bochenko, dziennikarz Radia Szczecin. Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]
Fot.Maciej Papke [Radio Szczecin]

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Archiwum informacji

poniedziałek26wtorek27środa28czwartek29piątek30sobota31niedziela01poniedziałek02wtorek03środa04czwartek05piątek06sobota07niedziela08poniedziałek09wtorek10środa11czwartek12piątek13sobota14niedziela15poniedziałek16wtorek17środa18czwartek19piątek20sobota21niedziela22poniedziałek23wtorek24środa25czwartek26piątek27sobota28niedziela29poniedziałek30wtorek01środa02czwartek03piątek04sobota05niedziela06

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty